top of page

ABOUT

79410875_10157948392470956_3746644905972

Ik, Debby Gabriels, gepassioneerd door sport en natuur, wist van mijn passie mijn beroep te maken. 
Na mijn studies Toegepaste Psychologie en een lange loopbaan binnen de sociale sector nam ik samen met mijn vriend het besluit ons leven drastisch om te gooien. We lieten ons hart spreken en kochten een stukje vrijheid (lees: toeristische grond) in Slovenië. We zouden hier de zomers doorbrengen en bouwen aan onze droom: een mini-camping met ingerichte canvas-tenten. 

Ik verdiepte me verder in de sport, volgde de opleiding Personal Coach en sprong het werkveld in als Personal Trainer. Mijn molentje bleef ondertussen niet stil staan. Waarom zou ik niet als Personal Trainer actieve reizen gaan aanbieden in Slovenië? En zo anderen laten ervaren hoe wij Slovenië dagelijks beleven. 

En wat doe ik dan met mijn andere talenten? Ik combineerde een job als bemiddelaar, personal trainer en fotograaf met een triatlon- of marathontraining. Wie weet kan ik startende sporters/bewegers wel helpen in het plannen van hun beweegmomenten? Tips geven over hoe actief te blijven onderweg van, naar of op het werk? Hoe sport en beweging te combineren met een gezin of een drukke agenda? 

Daarom dus deze site: een platform waar ik mijn verhaal met jullie wil delen, jullie online, thuis of op het werk wil ondersteunen in het verwezenlijken van een actievere levensstijl en waar ik jullie de mogelijkheid wil bieden te proeven van een actieve vakantie in Slovenië. 

Geprikkeld? Scroll verder en ontdek de mogelijkheden. En vind je niet meteen terug wat je wil...? Durf te vragen!

 

What if I fall? 

Oh, but my darling

What if you fly?!

- Erin Hanson

bottom of page